5 schoonheidstips voor de zomer


Beauty
8/05/2019
Zin in vakantiefoto’s waarop jij er helemaal op je best uitziet? Volg de 5 cruciale stappen die je deze zomer absoluut in je beauty routine moet inlassen.

Tussen de barbecues met vrienden en de grote vakantie met je gezin door heb je schoonheidsproducten nodig die je makkelijk kunt aanbrengen om er de hele zomer zonder al te veel moeite mooi uit te zien. Een stralende glimlach, mooi glanzend haar… dat kan allemaal met deze beauty tips om de hele zomer te schitteren!

Schoonheidstip zomer nr. 1: een stralende glimlach!

Een dagje aan het strand, vakantie met je familie… allemaal momenten die je wilt vereeuwigen met foto’s! De beste manier om zeker te zijn van een stralende glimlach is te kiezen voor een elektrische tandenborstel. De elektrische tandenborstel Oral-B Genius 8000 is goedgekeurd door de tandartsen: door de juiste combinatie van trillingen en druk verwijdert hij tot 100% tandsteen meer dan een gewone manuele tandenborstel. Je kunt hem via Bluetooth verbinden met de Oral-B app op je smartphone om jouw eigen manier van tandenpoetsen te evalueren. Het pluspunt? Hij komt met een reisetui waarmee je niet alleen je tandenborstel maar ook je smartphone kunt opladen… zo heb je alweer een ding minder in je make-up koffer te stoppen.

Schoonheidstip zomer nr. 2: je huid zacht houden

Een duik nemen in het zwembad of zonnebaden aan de rand van het water, ja… maar uren in de badkamer doorbrengen om je voor te bereiden, dat niet! Om in een oogwenk een zijdezacht huidje te krijgen en oksels en benen die klaar zijn voor de bikini stop je een wegwerpscheermesje in je toiletzak. En vergeet na het scheren vooral niet je huid te voeden met een hydraterende crème.

Schoonheidstip zomer nr. 3: geen knopen in je haar

Het zoute zeewater, de wind, het chloor in zwembaden en de zon dragen jammer genoeg bij tot het uitdrogen van je haar. Resultaat? Ze worden onhandelbaar door de onvermijdelijke knopen. Daarom mag je niet op vakantie vertrekken zonder een voedende conditioner meer te nemen. Gebruik hem ook voor de kinderen na een bezoek aan het strand, daarmee vermijd je de traantjes wanneer je hun haar borstelt!

Schoonheidstip zomer nr. 4: je haar verzorgen

Is je haar uitgedroogd door de hittegolf? Bij warm weer hebben ze extra verzorging nodig, vooral als er een kleur op zit. Kies daarom voor een herstellende shampoo die je haar grondig zal voeden en verzachten, en je kleur beschermen.

Schoonheidstip zomer nr. 5: een frisse kleur in je gezicht!

In de zomer kies je voor een zo eenvoudig mogelijke verzorgingsroutine: een lichte hydraterende dagcrème zonder olie zal je poriën niet verstoppen, maar wel met een beschermingsfactor, wil je je huid beschermen tegen de zon. Niet alleen bescherm je jezelf op die manier tegen zonnebrand maar ook tegen vroegtijdige veroudering van je huid. Bovendien geeft deze crème je huid de nodige antioxidanten en vitamines. Het resultaat? Een frisse teint van ’s morgens tot ‘s avonds!

En jij, wat zijn jouw schoonheidstips voor de zomer?