Olaz Total Effects

Beauty
4/10/2018
Total Effects combineert 7 anti-verouderingsvoordelen in 1 oplossing voor een zichtbaar jonger uitziende huid. Met de unieke “Vita-Niacin” formule, bestrijdt Total Effects de 7 tekenen van huidveroudering.

Belangrijkste ingrediënten: Vita-Niacin Complex bestaande uit Niacinamide, Pro-Vitamine B5, Vitamine E
Bewezen resultaten: Bestrijdt de 7 tekenen van huidveroudering door onder andere de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen voor een jonger uitziende huid.

Ontdek onze andere productenStap 1. Reinigers
Reinigers - Reinigen van het gelaat is een essentieel onderdeel van je dagelijkse verzorging. Het is belangrijk om alle vuilrestjes, zweet en make-up te verwijderen. Bovendien bestrijden de Olaz Total Effects reinigingsproducten de 7 tekenen van veroudering en helpen imperfecties te verminderen voor een jonger uitziende en stralende huid.

Stap 2. Serum
Serum - is een transparante, melkachtige substantie die meer geconcentreerde actieve bestanddelen bevat dan een verzorgingscrème. Bovendien wordt door het gebruik van een serum, onmiddellijk na de reiniging, je dag- of nachtcrème nog beter opgenomen. De ideale combinatie dus voor een efficiëntere verzorging. Olaz Total Effects serum bevat krachtige multi-vitaminen en intense vochtinbrengers die onmiddellijk de 7 tekenen van huidveroudering helpen bestrijden.

Stap 3. Dagcrème
Dagcrème - de anti-verouderingsoplossing voor een jonger uitziende huid in 1 potje. In dit uitgebreide gamma vind je beslist de dagcrème die bij jou past. Wens je een Total Effects dagcrème met een ingebouwde foundation dan is de BB cream iets voor jou. Voor wie meer verwacht en op zoek is naar een product dat de huid meteen egaal en stralend van tint maakt, en bovendien ook steviger van structuur, is de CC cream het geschikte product.

Stap 4. Nachtcrème
Nachtcrème - helpt je huid te herstellen terwijl je slaapt. Deze niet-vette formule absorbeert diep in je huidoppervlak en vermindert zichtbaar de verschijning van fijne lijntjes en rimpels voor een jonger uitziende huid.

Stap 5. Gespecialiseerde behandeling
Gespecialiseerde behandeling - voor de huid rondom je ogen. De huid rond de ogen is veel dunner en kwetsbaarder dan de rest van het gelaat en vraagt daarom ook aangepaste verzorging. Deze parfumvrije crème helpt de verschijning van donkere kringen en wallen te verminderen. Hydrateert intensief de droge huid en vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels.

Ontdek onze andere producten