Schoonheidstips om je op de vakantie voor te bereiden


Beauty
27/03/2023
Wil je mooi zijn in de vakantie, maar kom je tijd tekort? Met deze schoonheidstips ben je voor je vertrekt al tiptop verzorgd!

Schoonheidstip: een maand voor de vakantie

  1. Bescherm je haar. Als je op vakantie vertrekt, zal je haar afzien van de zon, het chloor in zwembaden en het zoute zeewater. Daarom is het belangrijk dat je voor je vertrek je haar goed verzorgt, zodat het gedurende de hele vakantie mooi en sterk blijft. Probeer de Aussie Miracle Nourish shampoo en de conditioner in hetzelfde gamma voor goed verzorgd haar, dat glanst van gezondheid.
  2. Koop al je schoonheidsproducten. Zorg dat je alle producten koopt die je nodig hebt voor je reis. Zonder zonnecrème kun je niet vertrekken, en je voorziet best genoeg voor het hele gezin. Gooi ook een grote fles aftersun en een muggenolie in de beautycase.

Schoonheidstip: twee weken voor de vakantie

  1. Scrub je huid om de dode huidcellen te verwijderen en je huid zacht te maken voor je de zon tegemoet gaat. Bovendien zullen je hydraterende crèmes en serums efficiënter op je huid inwerken na een peeling. Gebruikt een scrubborsteltje of -handschoen met je gebruikelijke zeep of koop een kantenklare peeling. Scrub je huid een keer per week als je een gevoelige huid hebt, twee keer per week voor een normale huid.
  2. Ga naar de kapper. Laat je haar minstens een maand voor je op vakantie vertrekt knippen. Zo kom je af van alle gespleten punten die de zon niet goed verdragen. Als je haar gedurende je vakantie veel blootgesteld werd aan chloor, zout en zon, zal het misschien nodig zijn je coupe na thuiskomst bij de kapper te laten opfrissen.

Schoonheidstip: een week voor de vakantie

  1. Doe jezelf een hand- en voetverzorging cadeau. Als je van plan bent je vakantie in sandalen door te brengen, ga dan nog even langs bij de schoonheidsspecialiste voor een pedicure. Voor de nagels van je handen kun je eens proberen gelnagels te laten zetten in plaats van nagellak aan te brengen. Zo behouden je nagels de hele vakantie lang hun mooie kleur.
  2. Epileer je wenkbrauwen. Wil je tijdens je vakantie niet te hoeven denken aan je wenkbrauwen, epileer ze dan zelf of maak voor je vertrek een afspraak met de schoonheidsspecialiste.

Schoonheidstip: de dag voor de vakantie

  1. Scheer je de avond voor je vertrek om tijdens je vakantie zo lang mogelijk te genieten van een gladde huid. Voor een zachte scheerbeurt zonder snijwondjes ontdek je de scheerapparaten van Braun.
  2. Breng een vocht inbrengend masker aan. Blootstelling aan de zon kan je huid en haar uitdrogen. Vergeet dus niet om preventief een vochtinbrengend masker aan te brengen. Zo zou je er een kunnen aanbrengen terwijl je je reiskoffertje vult!

En jij, heb jij schoonheidstips om je voor te bereiden op de vakantie?