Registreer je op Pampers

Registreer je op Pampers®

Registreer je op Pampers.be en krijg een gratis fotoboek cadeau, kortingsbonnen en info over je kleintje.


Ben je zwanger of nieuwe ouder? Geniet dan van volle teugen van deze mooie tijd. Bij Pampers willen we je graag bijstaan op verschillende manieren. Registreer je daarom op Pampers.be en geniet van tal van voordelen!

Drie redenen om je in te schrijven op Pampers.be

Je krijgt een gratis fotoboek

Wanneer je je op Pampers.be registreert ontvang je een gratis Photobox fotoboek ter waarde van € 34,95!* Hierin kan je een heleboel digitale foto’s in kwijt van je kleine spruit, lekker nostalgisch! Bovendien is het een echte eyecatcher voor op je salontafel!

Je ontvangt kortingsbonnen

Bovendien kan je genieten van kortingsbonnen afgesteld op de leeftijd van je baby. Deze worden je toegestuurd per post of via mail.

Je ontvangt regelmatig informatie over de ontwikkeling van je kleintje

Je ontvangt ook op regelmatige basis gepersonaliseerde info over de groei van je kindje en onze producten. Weet jij bijvoorbeeld wat je moet doen bij builen? Of wat de beste manier is om je kindje te slapen te leggen? Met onze nuttige artikels leer je gegarandeerd bij!

* Geldig voor 1 Fotoboek Luxe 26 pagina’s, exclusief opties en exclusief verzendkosten. 1 enkel album per huishouden (zelfde e-mailadres, zelfde naam, zelfde adresgegevens). Je vindt alle details op www.pampers.be.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

anonymous-

anonymous-

gemeld

Ik heb mij ook aangemeld en nog steeds niets ontvangen, geen photobox en geen kortingsbonnen, de mails die je krijgt zijn inderdaad heel leerrijk en interessant.

  • melden

Chabet

gemeld

Heb mij aangemeld maar ontvang geen kortingsbonnen. Heb het meermaals geprobeerd maar nog steeds niets=(

  • melden

MPtrs

gemeld

De mailtjes van pampers zijn steeds heel leerrijk en interessant om te lezen. Ze volgen mee de leeftijd van je baby. Uiteraard zijn de kortingsbonnen voor de luiers ook een mooie extra, als je weet hoeveel pampers mijn dochtertje al versleten heeft?! :-)

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina