Organiseer het perfecte Valentijnsweekend

Organiseer het perfecte Valentijnsweekend

Slimme ideeën, praktische tips en handige plannen om jouw Valentijnsweekend nóg romantischer te maken. Inspiratie vind je hier!


Valentijnsdag is om de hoek en er is niets zo sexy als een weekendje weg voor jou en je lief. Hebben we je gedachten goed gelezen?

Zin in meer brengt je enkele ideeën om jullie weekendje weg het meest memorabele, romantische uitstapje van het jaar te maken. Als je al een bestemming hebt gekozen natuurlijk...

Als jullie reisjes graag lang van te voren inplannen, en dus moet verraden dat hij het weekend vrij moet houden, dan kan je je lief alsnog verrassen voordat je vertrekt en als je aankomt. Maak ieder moment van jullie weekend speciaal:

 • Geef hem hints over jullie tripje; zo creëer je spanning en wordt hij benieuwd naar wat je hebt georganiseerd. Als je met de auto gaat, maak dan een cd met zijn favoriete muziek als verrassing, hij zal je heel attent vinden!
 • Boek een romantische lunch of diner van te voren bij een restaurant op de plaats van bestemming. Ga online en doe wat research om het perfecte plekje te vinden. Om zeker te zijn van een uiterst intieme avond, vraag naar een privétafeltje of romantisch hoekje.
 • Lees over je bestemming en zorg ervoor dat je een keuze hebt aan activiteiten zoals een tentoonstelling of een theaterstuk dat jullie graag willen zien. Koop kaartjes voor een van de dagen dat jullie weg zijn en zeg niets tegen hem, maar stel voor om eventjes de stad in te trekken voor een wandelingetje.
 • Stop een kleine attentie in zijn koffer zodat hij het onverwachts vindt. Bestel een fles champagne voor op de kamer en zorg ervoor dat hij koud staat als jullie aankomen. Een toast op jullie liefde is de perfecte manier om helemaal ontspannen aan jullie weekend te beginnen na de reis.
 • Schrijf iedere dag een kattenbelletje op de badkamerspiegel. Wat jullie vandaag gaan doen, of gewoon hoe graag je hem ziet!
 • Als jullie bestemming wat verder van de bewoonde wereld is, neem een iPod mee met jullie favoriete nummers – zo kan je op elk moment romantiek inlassen. Zorg ervoor dat maaltijden en avonden een ode aan de liefde zijn.
 • Misschien dat jullie onderweg een winkeltje of twee instappen, maar maak er geen shopdag van. Neem een fototoestel mee en zorg voor leuke foto’s ter herinnering. Zo kan je op ieder moment terugdenken aan jullie romantische weekendje weg.
 • Nog eens een origineel idee: misschien wil je echt tijdens Valentijnsweekend weg, maar om je lief de avond van zijn leven te bezorgen kan je ook eens op zoek gaan naar kaartjes voor een optreden van zijn favoriete band of artiest. Als verrassing naar een concert gaan betekent gegarandeerd succes!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

demtinny

demtinny

gemeld

Ik vind het allemaal wel heel leuk, maar mijn man doet daar jammer genoeg niet aan mee. Het moet leuk zijn als je alle 2 een beetje valentijn wil vieren.

 • melden
snowgirl

snowgirl

gemeld

Ik zou het ook leuk vinden, maar met ons kindje op komst zal het financieel even niet kunnen hoewel ik graag nog eens eerst met ons 2 op weekend zou gaan, weg van stress en zorgen.

 • melden
madelief

madelief

gemeld

ik zou het super vinden om eens op een verrassingsweekend te mogen vertrekken. voorlopig blijft het bij dromen!

 • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Chocolademousse

Chocolademousse

Chocolademousse

Iedereen kan wel naar de snoepwinkel of bakker gaan voor zoetigheden voor familie en lovers met Valentijn. Maar als je een chocoladeliefhebber bent d...

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow