Maak kans op twee kaartjes voor het “Olympic Festival” in België*Beschikbaar in heel BelgiëDoe mee door een product te kopen van een van de volgende merken: 

H&S, Pantene, Oral B, Gillette Labs, KCG, Venus

*Behalve voor elektrische tandenborstels van Oral-B  • 1. Kassabon
  • 2. Beantwoord enkele vragen
  • 3. Bevestiging van je deelname

Sleep je bestand in dit vlak of klik hier om te uploaden

Hoe de foto van je kassabon eruit moet zien:

Een makkelijk te lezen foto van je volledige kassabon.

Gevouwen of gescande bonnen worden niet geaccepteerd. Zorg ervoor dat je foto geen persoonlijke informatie bevat.

Ontdek ons programma!

 

Heb je al gehoord van Everyday Champions? Met trots kondigen we de lancering aan van de Everyday Champions-campagne bij P&G, ter ere van de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024. Als toegewijde partner van Olympische en Paralympische atleten werken we samen met sporters die elke dag het uiterste van zichzelf geven. Echter, staan deze atleten er niet alleen voor. Door voortdurende innovatie van onze producten, kunnen we hoogwaardige producten ontwikkelen die zowel jou als de atleten ondersteunen in hun prestaties. Op deze manier worden onze merken de Everyday Champions. Deze "Everyday Champions" vinden hun plek in elk huishouden en vereenvoudigen het dagelijkse leven voor alle consumenten.

Geldig bij elke aankoop in België van 01/05/24 tot en met 17/06/24 op een van de deelnemende producten. Elk kassaticket geeft u een kans om 1 duo ticket te winnen voor de openingsceremonie van het “Olympic Festival” op 26 juli 2024 in Middelkerke, uit de totaal 10 beschikbare duo tickets. Bewaar je kassaticket. Zie lijst van deelnemende producten en voorwaarden voor deelname op zininmeer.be/everyday-champions of scan de code.