Always Ultra Normal Maandverband

ALWAYS Ultra Normal Maat 1

Elke vrouw is uniek. Always Ultra Normal met vleugels (Maat 1) biedt tot wel 100% bescherming welke menstruatie of unieke lichaamsvorm je ook hebt. Maat 1 is ideaal voor dagen met een lichte menstruatie met lingeriemaat S en M of voor dagen met een gemiddelde menstruatie met lingeriemaat S. ALWAYS Ultra Normal maandverband heeft SecureGuard beschermrandjes en een ultra absorberende technologie die vocht omzet in gel, het in de kern van het maandverband vasthoudt en zo lekjes voorkomt. Bovendien bevat het ook een technologie die geurtjes neutraliseert en ze niet alleen maskeert Always Ultra maandverband is slechts 3 mm dun, maar biedt wel een geweldig gevoel van comfort en discretie tijdens je menstruatie.

 

Always’ kenmerken

Ultra-absorberend

Een absorberende gel die vocht omzet in gel, en het insluit in de kern van het maandverband.

 

Ultra fit technologie

Ultra fit technologie voor optimale bescherming en comfort.

 

SecureGuard beschermrandjes voor extra bescherming

SecureGuard beschermrandjes voorkomen lekken langs de randen terwijl het maandverband vocht absorbeert en in de kern van het maandverband vasthoudt.

 

Geurneutraliserende technologie

De technologie met een licht parfum neutraliseert geurtjes en maskeert ze niet alleen.

 

Probeer ook Always Ultra Secure Night (Maat 4)

Verander de regels met ALWAYS MyFit en vind het maandverband dat past bij jouw lichaam en menstruatie. Voor een optimale bescherming ’s nachts, kies voor ALWAYS Ultra Secure Night (Maat 4), het beste maandverband van ALWAYS Ultra voor bescherming tijdens de nacht.

Ontdek ALWAYS MyFit

Zie vergelijkingstabel

Vraag het aan ALWAYS