Pantene Glad & Zijdezacht

Onze rijke gladmakende collectie met microverzachters maakt elke streng haar zijdezacht en glanzend en houdt het vocht buiten, zodat het haar niet gaat pluizen.

1. Shampoo
De reinigende formule is ontwikkeld om je de glanzende, schitterende look te geven die je wenst. De gladmakende formule helpt kroes in het haar te controleren en is de eerste stap naar onweerstaanbaar glad haar.
2. Conditioner
De Conditioner is een belangrijke tweede stap naar onweerstaanbaar glad haar. Zijn uitstekende formule verandert beschadigd, weerbarstig, kroezig haar in haarlokken die er gezond, zacht uitzien en die klaar zijn om te stylen.
3. Masker
Het 2 Minute Deep Repair masker voedt en herstelt je haar en houdt kroes onder controle. Je haren zijn gladder en beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Hoe gebruiken?
1. De shampoo laten schuimen en uitspoelen, indien nodig herhalen.
2. Breng de conditioner aan op gewassen en handdoekdroog haar vanaf de haarwortel tot aan de punten. Spoel zorgvuldig uit.
3. Masker: gebruik 1x per week of gebruik in plaats van je conditioner voor extra hydratatie en veerkracht. Kam door je haar nadat je het gewassen hebt en spoel uit na 2 minuten.