TAMPAX Tampons met kartonnen inbrenghuls

Tot acht uur bescherming

Tampax Tampons met kartonnen inbrenghuls helpen je een fris gevoel te geven. Ze zijn vrij van parfum en kleurstoffen. Tampax tampons hebben een absorberende kern en een anti-lekrokje voor extra bescherming, en een kartonnen inbrenghuls met een antislip grip voor gemakkelijk inbrengen. Tampax tampons met kartonnen inbrenghuls zijn beschikbaar in verschillende absorptieniveaus zodat ze geschikt zijn voor dagen met lichte tot hevige menstruatie. De tampons zijn getest onder gynaecologisch toezicht. Ze zijn ook onafhankelijk door Oeko-Tex getest op ongewenste stoffen. Dankzij deze tampons voel jij je fris en zelfverzekerd

Absorberende kern

Deze tampons hebben een absorberende kern voor optimale bescherming.

Anti-lekrokje

Tampax tampons hebben een anti-lekrokje dat lekken helpt voorkomen.

Anti-slip grip

De kartonnen inbrenghuls van de tampon heeft een anti-slip greep zodat je de tampon gemakkelijk en proper kan inbrengen.

Oeko-Tex & Gynaecologisch getest

Alle Tampax tampons zijn getest en gecertificeerd volgens Standard 100 door Oeko-Tex. Alle Tampax tampons zijn vrij van parfum, kleurstoffen en elementaire chloorbleekmiddelen. Bovendien zijn ze getest onder gynaecologisch toezicht, zodat je ze in alle vertrouwen kunt gebruiken.