Tampax Pearl Compak

De n°1 van Tampax voor comfort & bescherming

Tampax Pearl Compak tampons bieden je discrete bescherming. Ze bevatten geen parfum en kleurstoffen. De tampons hebben een compacte, discrete plastic inbrenghuls met een afgeronde top om het inbrengen gemakkelijker en comfortabeler te maken. De kanaaltjes absorberen het menstruatievocht aan de bovenkant van de tampon en houden het in de kern vast. Het dubbel anti-lekrokje van de tampon helpt lekken voorkomen voor een betrouwbare bescherming. Tampax Pearl Compak tampons zijn gynaecologisch getest. Bovendien zijn ze door Oeko-Tex onafhankelijk getest op ongewenste stoffen. Veilige bescherming, zodat je jezelf vrij kunt bewegen. De Tampax Pearl Compak tampons zijn beschikbaar in verschillende absorptieniveaus: voor een lichte tot hevige menstruatie.

MotionFit Technologie

Tampax MotionFit technologie zorgt ervoor dat de tampon uitzet zodat hij mooi op jouw unieke lichaamsvorm aansluit..

LeakGuard-koordje

De LeakGuard biedt extra bescherming tegen lekken.

SmoothTouch-inbrenghuls

De compacte SmoothTouch-inbrenghuls heeft een anti-slipgrip met profiel en een afgeronde punt waardoor je de tampon gemakkelijk en comfortabel kunt inbrengen.

Oeko-Tex & gynaecologisch getest

Alle Tampax tampons zijn getest en gecertificeerd volgens Standard 100 door Oeko-Tex. Alle Tampax tampons zijn vrij van parfum, kleurstoffen en elementaire chloorbleekmiddelen. Bovendien zijn ze getest onder gynaecologisch toezicht, zodat je ze in alle vertrouwen kunt gebruiken.