De beste budgettips: zeg nee tegen de crisis


Thuis
4/10/2018
Ben jij een impulsaankoper of koop jij te veel? Kom hier te weten hoe je verstandiger winkelt.

Zo doe je inkopen zonder thuis te komen met een lege portemonnee

  • Onze gouden tip om te besparen op kleding? Marktjes! Er zijn veel marktjes met kleding en accessoires tegen onvoorstelbare prijzen.
  • Ben jij zo iemand met een volle kledingkast die niets kan wegdoen? Ga dan op zoek naar de laatste trends: hergebruik basic kleding en customize ze zelf… strikjes, studs, pailletten… Wees creatief!

Als je boodschappen doet… Plan!

  • Maak een boodschappenlijstje, liefst voor de hele week. Zo kom je niet in verleiding om producten te kopen die je niet gebruikt. Hou je aan je lijstje.
  • Schrijf je in voor nieuwsbrieven en kortingsbonnen. Veel merken bieden regelmatig grote kortingen aan.
  • Koop geconcentreerde producten die langer meegaan. Zoals Dreft Original Afwasmiddel. Met zijn maximale ontvettingskracht, maakt hij efficiënt schoon en is hij tegelijk zacht voor de handen. Jouw fles Dreft gaat langer mee dan andere producten.

Versieren met fantasie en weinig geld

Een paar nieuwe kussens fleuren je bankstel enorm op. Koop leuke stofjes, bekleed de kussens en vul ze opnieuw. Als je dan ook nog het aroma van je huis verandert… ziet het er gloednieuw uit! Heb je de Ambi Pur 3volution Elektrische Luchtverfrisser met 3 verschillende geuren al geprobeerd?