Halloween drankjes: stel je eigen cocktail samen


Thuis
1/04/2019
Hoezo? Indruk maken op de gasten door een lekker, origineel en dampende Halloween cocktail voor te schotelen? We ontdekken hier hoe dat moet.

Halloween is zeker geen feest dat enkel bestemd is voor de allerjongsten. Ook volwassenen kunnen veel pret beleven tijdens Halloween. Wie vindt het immers niet leuk om een avondje in de huid van iemand anders te kruipen, en simpelweg plezier hebben? Het is de perfecte kans om even een griezelig menu uit te proberen, of een paar enge hapjes te maken. En wat met de Halloween drankjes? Laat ons in dit artikel ontdekken hoe we dat aanpakken!

Halloween cocktail: de benodigdheden

  • 125 ml glas sinaasappellimonade
  • 250 ml sinaasappelsap
  • 45 ml sinaasappellikeur
  • 90 ml zwarte vodka
  • 2 zwart-witte pepermunt sticks
  • 2 gummywormen

Halloween cocktail: hoe ga ik te werk?

1. Mix in een kan of maatbeker, de sinaasappellikeur, - frisdrank en het sap.

2. Verdeel het mengsel over twee martiniglazen.

3. Een lepel ondersteboven houden- met de bolle kant naar boven - boven het eerste glas. Giet langzaam de zwarte wodka over de lepel en laat het nu in de oranje massa druppelen. Er zal een soort misteffect ontstaan in het glas dat onze Halloween drankjes dat griezelige kantje zal geven.

4. Herhaal deze handeling bij het tweede glas en versier ze beiden met een zwart-witte pepermunt stick. Laat ook de gummywormen aan de rand van het glas bengelen. Als we te maken hebben met wat extra afwas, hebben we steeds een goed afwasmiddel bij de hand!

Hebben jullie al suggesties voor leuke en enge Halloween drankjes? Laat het ons zeker weten!