Afwastabletten (DREFT)


Thuis
4/10/2018
LET OP Er staat nieuwe informatie op uw Dreft afwastabletten. Het is belangrijk om te weten dat het product niet veranderd is.

Wij geven u nu extra informatie om u te laten weten welk het veiligste en meest milieuvriendelijke gebruik van het product is en we zorgen ervoor dat u belangrijke informatie binnen handbereik hebt. Wilt u meer informatie, bel dan ons Customer Relations Center. Wij beantwoorden uw vragen. 0800.509.49

Veelgestelde vragen

Waarom staat er informatie op elke dosis van mijn Dreft-producten?
Elke Dreft dosis moet binnenkort met de nieuwe regelgeving gelabeld worden. De nieuwe informatie is maar een test van de afdrukkwaliteit en de leesbaarheid voor onze nieuwe verpakkingen.

Wat betekent de informatie?
De informatie heeft momenteel geen betekenis en is alleen een test voor de afdrukkwaliteit en de leesbaarheid.

Is het product veranderd?
Uw product is op geen enkele manier veranderd.

Is het product minder veilig dan voordien?
Uw product is op geen enkele manier veranderd. Alle producten van Procter & Gamble, inclusief de inkt die in de nieuwe labels gebruikt wordt, voldoen aan de regionale, nationale en internationale regelgeving.

Hoe lang zal de test duren?
De test zal van juni 2014 tot februari 2015 op verschillende momenten in verschillende markten uitgevoerd worden.

Maakt de inkt vlekken?
De inkt op de nieuwe verpakking zal geen vlekken maken op uw afwasmachine of de borden die erin zitten. We hebben voor alle beschikbare programma's 100 verschillende tests uitgevoerd om de normale werking van uw schoonmaakproducten te allen tijde te garanderen.

Is het een vervaldatum?
Deze informatie is geen vervaldatum. De nieuwe informatie heeft geen betekenis en is opgesteld om de afdrukkwaliteit en de leesbaarheid te testen.