Een betrouwbare reiniging dankzij plantaardige glans technologie


Thuis
26/12/2022
Als het gaat om het kiezen van schoonmaakproducten, is het kiezen van een product dat werkt voor jou en je gezin cruciaal: 84%* van de mensen wil thuis duurzamer schoonmaken, maar noemt goede prestaties (39%), snelle resultaten (34%) en gemak (25%) als belangrijkste behoeften. Door het juiste product te kiezen kan je het allemaal hebben zonder bijzondere opofferingen.

Heb je het gevoel dat je altijd aan het schoonmaken bent? Je bent niet de enige: 45% van de ouders zegt dat ze voortdurend aan het schoonmaken zijn. Mr Propre heeft een nieuwe formule geïntroduceerd die klaar is om de zware schoonmaakuitdagingen aan te gaan. Met een compromisloze reiniging, geleverd met glans technologie op plantaardige basis.

Wat betekent plantaardige glans?

De nieuwe formule van Mr Propre komt met een unieke combinatie van reinigingstechnologieën en op maat gemaakte glanstechnologie op plantaardige basis. Dankzij deze unieke formule hoef je geen tijd of energie meer te besteden aan het krijgen van de gewenste glans of vaker schoonmaken. Niemand zou een compromis moeten sluiten bij het kiezen van een reinigingsproduct en daarom brengt Mr Propre een nieuwe optie met deze nieuwe innovatie.

Hoe werkt Mr Propre voor een compromisloze reiniging? 

Je zou denken dat het gebruik van glanstechnologie op plantaardige basis extra energie en tijd kost. Maar de unieke formule van Mr Propre doorbreekt en verwijdert vet, aanslag en huishoudelijk vuil met een sneldrogende formule. Dit voor een gemakkelijke en vlotte vlekkeloze reiniging van oppervlakken voor zelfs de moeilijkste schoonmaakuitdagingen. De nieuwe formule van Mr Propre is dermatologisch getest zonder agressieve reststoffen en geschikt voor oppervlakken die met voedsel in aanraking komen. Dit betekent dat Mr Propre superieur kan reinigen en dat je erop kunt vertrouwen dat de klus in een mum van tijd geklaard is! 

*One Poll online onderzoek in opdracht van P&G, 3000 volwassenen met kinderen van 2-18 jaar, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland van 13 tot 21 juni 2022.

Krijg tot en met 5€ cashback  bij Omnibionta3