Tips om je vloeren schoon te maken


Thuis
4/10/2018
De verschillende vloeroppervlakken in je huis vragen om verschillende schoonmaakoplossingen. Ook de verschillende soorten vuil kunnen het best worden aangepakt met een gamma aangepaste middelen. Hieronder vind je wat je waar kunt gebruiken en waarvoor.

Onderhoud van tegels en laminaat
Lichte vervuiling
De Swiffer® bezem neemt stof en vuil op tegels en laminaat tot 50% beter op dan een traditionele borstel. Gebruik de droge doekjes om het stof en hardnekkige stofvlokken te verwijderen. Je kunt ook het vochtige doekje gebruiken om vuil en plakkerige vlekken op te lossen. Het dikke doekje dat de vuildeeltjes vasthoudt, reinigt beter dan een dweil en is handiger omdat je er geen emmer bij nodig hebt. Dat is precies wat je nodig hebt om snel de meest gebruikte zones zoals de inkom, badkamer en keuken schoon te maken.

Vochtige vervuiling
Mr Proper® Allesreiniger met Ambi Pur is de juiste keuze voor ernstige vlekken of voor een grote schoonmaak. Gebruik het om de lagen vuil op je vloeren op te lossen. Je kunt het verdund gebruiken op grote oppervlakken of onverdund op een specifieke plek. En als je klaar bent, krijg je een beloning! Terwijl je aan het dweilen was, heb je frisse lucht verspreid dankzij de luchtverfrissende werking van Febreze.

Losse kruimels en vuil
Veeg vuile voetstappen in de inkom of gemorst voedsel op de vloer weg met het dikke Swiffer®doekje dat vuil, voedselresten en stof opneemt en vasthoudt. De 360° wendbare kop maakt hem makkelijk in gebruik en de vooruitstrevende technologie van het doekje zorgt voor een grondiger resultaat.
Als je er goed naar kijkt, zie je duizenden minuscule, in elkaar gevlochten, gedraaide vezels die statische elektriciteit opwekken om het vuil letterlijk aan te trekken. Ze zijn behandeld met een lichte coating om het vuil onderweg vast te houden.

Verzorging van hardhouten vloeren
De stevige droge doekjes van Swiffer® 50% efficiënter in het verzamelen van stof dan een traditionele borstel. Ze zijn doordrenkt met bijenwas om het houtoppervlak te beschermen en zijn glans te herstellen. Je kunt ook het vochtige doekje gebruiken om vuil op te lossen. Het dikke doekje dat de vuildeeltjes vasthoudt, reinigt beter dan een dweil en is handiger omdat je er geen emmer bij nodig hebt.