Vieze geurtjes? 8 x ten aanval!


Thuis
4/10/2018
Stank in huis? Het kan iedereen overeenkomen. Gelukkig bestaan er effectief manieren om met stank en vervelende geurtjes af te rekenen.

Weg met die stank 1: Baklucht van frietjes

Wat? Niets gezelliger dan samen frietjes eten op zondagavond Maar de volgende ochtend blijf je wel zitten met die vreselijke, doordringende stank van frietvet in huis.
Oplossing? Met de Febreze luchtverfrisser ga je de strijd aan tegen alle huishoudgeurtjes. Zo breng je de frisheid in je huis. AmbiPur 3volution is de eerste luchtverfrisser die drie verschillende geuren integreert. Belangrijk, want zo gauw je aan een geur gewend bent, ruik je hem niet meer.

Weg met die stank 2: De 'lijfgeur' van de hond

Wat? Geen kwaad woord over die lieve hond Max Maar nadat hij een middagje binnen is gebleven, hangt zijn geur wel in de woonkamer...
Oplossing? Febreze heeft een variant speciaal tegen dierengeurtjes. Met de Febreze luchtverfrisser laat je ze verdwijnen in een 'psssht' of twee. De Febreze textielverfrisser haalt de hondengeur dan weer uit gordijnen en tapijten.

Weg met die stank 3: Sigarettenrook

Wat? Dat nonkel Frans graag z'n sigaretjes binnen rookt, kun je hem niet echt kwalijk nemen. Alleen kruipt de stank wel in de zetels, de gordijnen, het tapijtâ
Oplossing? Febreze Textiel verwijdert geurtjes uit tapijten en gordijnen. Ook met een elektrische geurdispenser als AmbiPur After-Tabacco verdwijnt die sigarettengeur als sneeuw voor de zon.

Weg met die stank 4: Sportschoenen na de training

Wat? De voetbalschoenen van je zoon of partner die 's avonds in de schoenenkast belanden, zijn niet altijd oases van frisheid.
Oplossing? Met de vernieuwde Febreze textielverfrisser kun je tot twee keer meer geurtjes en stank verwijderen uit textiel dat niet in de wasmachine mag.* Ideaal voor de vieze sportschoenen dus, maar evengoed voor de sporttas, hondenmand, zetel of matras.
* tov de vorige formule.

Weg met die stank 5: De rommelige tienerkamer

Wat? Ze willen zo graag hun eigen plekje, die pubers. Het vuile wasgoed onder het bed en de uitpuilende vuilbak lijken hen echt niet te deren.
Oplossing? De huisparfums van AmbiPur en Febreze toveren die tienerkamer om tot een exotisch paleis. Ze zijn geïnspireerd op natuurlijke geuren van over de hele wereld: Thai Orchid, Japan Tatami, Mystique Egypt, Carribean Paradise, Desert Nevada en New Zealand. AmbiPur 3volution verspreidt dan weer om de drie kwartier een subtiel aroma, dat vieze geurtjes neutraliseert.

Weg met die stank 6: WC-geurtjes

Wat? Altijd fijn om naar het toilet te kunnen gaan zonder aan je voorganger herinnerd te worden.
Oplossing? Het AmbiPur toiletblok zorgt constant, gedurende vijf weken, voor een frisse geur op het toilet. Een sterke geur ga je dan weer het makkelijkst te lijf met de frisse Ambipur luchtverfrisser.
De AmbiPur Gel Crystals zijn sprankelende pareltjes die ongewenste geuren onmiddellijk neutraliseren.
Zo is je toilet altijd verzekerd van een frisse geur.

Weg met die stank 7: Muffe slaapkamer

Wat? Wat is het heerlijk om lekker uit te slapen in het weekend. Maar wakker worden in een muffe ruimte, is net iets minder top.
Oplossing? De elektrische geurdispenser AmbiPur 3volution Fresh New Day vernieuwt de frisheid, opnieuw en opnieuw en opnieuw. Voortaan word je wakker met de geur van open ramen, versgemaaid gras en een heerlijk ochtendbriesje.

Weg met die stank 8: Geurtjes in de wagen

Wat? Natte schoenen in de kofferbak, een vergeten klokhuis in het zijvakje, de asbak Ook in de auto ruikt het niet altijd naar een rozenperkje.
Oplossing? Dankzij de Car luchtverfrissers van AmbiPur wordt het een plezier om in die auto te stappen. Febreze Textielverfrisser is er dan weer voor geurtjes en stank die blijven hangen in de zetels en de voetenmatjes.