Witte kleding is beter dan roze kleding

Witte kleding is beter dan roze kleding

Kinderen hebben meestal de wildste fantasieën over kledij wassen, en zijn ze allemaal niet even vlekkeloos. Een moeder spreekt hier over haar ervaringen.


Mijn drieënhalf jaar oude dochter is voortdurend in de weer, en dat is normaal voor haar leeftijd omdat ze allerlei dingen wil doen en ontdekken. Toen ik haar dus in eerste instantie door de gang zag lopen met een stapel schone witte was, dacht ik er geen twee keer over na.

Mijn zesjarig zoontje is degene die opmerkte dat zijn zusje met iets bezig was, dus vroeg hij wat er gaande was. “Ik ga mijn kleren roze maken in de magische machine,” zei ze. Blijkbaar had de moeder van haar vriendinnetje per ongeluk een rode sok vergeten tussen de witte was, en mijn kapoentje vond het natuurlijk prachtig dat alle kledij roze was geworden. Inderdaad, ook zij wou nu roze kleren!

Dash Poeder Stralend Wit
Dash Poeder
(151)

Stralend Wit in 1 wasbeurt

Ontdek nu!

Ik besloot dus om haar te tonen hoe we de was goed doen, en ze hielp me al meteen bij het inladen van de wasmachine. We gebruikten natuurlijk een stapel vuile was, en niet de vers gestreken kledij waar ik haar net mee zag lopen. Ik toonde haar hoe simpel het is om de juiste hoeveelheid wasmiddel te gebruiken, en de stand waarop ik de wasmachine heel vaak laat draaien. Daarna liet ik haar op de knop duwen om de machine in gang te zetten. Na het uitladen van de machine, vroeg ik haar om me te helpen bij het ophangen van de was. Natuurlijk hield ze het slechts bij het ophangen van de kousen en het ondergoed op het wasrek. Sindsdien wilt ze graag elke week meehelpen bij het wassen van de kledij, en heeft ze nooit meer gesproken over het witte wasgoed roze te maken!

Onthoud dat je het wasmiddel steeds buiten bereik van de kinderen moet houden! Lees goed de instructies op de verpakking om de juiste doseringen te gebruiken, en stop nooit de wasmachine te vol!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Je ogen opmaken
Je ogen opmaken
8

Je ogen opmaken

You have already participated to this slideshow