Witte kleding is beter dan roze kleding

Witte kleding is beter dan roze kleding

Kinderen hebben meestal de wildste fantasieën over kledij wassen, en zijn ze allemaal niet even vlekkeloos. Een moeder spreekt hier over haar ervaringen.


Mijn drieënhalf jaar oude dochter is voortdurend in de weer, en dat is normaal voor haar leeftijd omdat ze allerlei dingen wil doen en ontdekken. Toen ik haar dus in eerste instantie door de gang zag lopen met een stapel schone witte was, dacht ik er geen twee keer over na.

Mijn zesjarig zoontje is degene die opmerkte dat zijn zusje met iets bezig was, dus vroeg hij wat er gaande was. “Ik ga mijn kleren roze maken in de magische machine,” zei ze. Blijkbaar had de moeder van haar vriendinnetje per ongeluk een rode sok vergeten tussen de witte was, en mijn kapoentje vond het natuurlijk prachtig dat alle kledij roze was geworden. Inderdaad, ook zij wou nu roze kleren!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ik besloot dus om haar te tonen hoe we de was goed doen, en ze hielp me al meteen bij het inladen van de wasmachine. We gebruikten natuurlijk een stapel vuile was, en niet de vers gestreken kledij waar ik haar net mee zag lopen. Ik toonde haar hoe simpel het is om de juiste hoeveelheid wasmiddel te gebruiken, en de stand waarop ik de wasmachine heel vaak laat draaien. Daarna liet ik haar op de knop duwen om de machine in gang te zetten. Na het uitladen van de machine, vroeg ik haar om me te helpen bij het ophangen van de was. Natuurlijk hield ze het slechts bij het ophangen van de kousen en het ondergoed op het wasrek. Sindsdien wilt ze graag elke week meehelpen bij het wassen van de kledij, en heeft ze nooit meer gesproken over het witte wasgoed roze te maken!

Onthoud dat je het wasmiddel steeds buiten bereik van de kinderen moet houden! Lees goed de instructies op de verpakking om de juiste doseringen te gebruiken, en stop nooit de wasmachine te vol!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina