Een parfum kiezen: hoe doe je dat?


Thuis
4/10/2018
De geur van een parfum kan oude herinneringen ophalen en je zelfvertrouwen verbeteren. Zin in meer geeft je enkele tips om een aangenaam parfum te kiezen!

De herfst is een typische periode met sterke aroma's. Denken we bijvoorbeeld aan een romige pompoensoep en de gedroogde bladeren tijdens een boswandeling, hebben we meteen ook het parfum van de herfst in gedachten. Geuren kunnen je helpen ontspannen, je zelfvertrouwen opkrikken of simpelweg een oude herinnering oproepen. Geuren dragen dus een welbepaalde kracht en het is geen verrassing dat iedereen zo zijn lievelingsgeurtje heeft. Dan stellen we ons ook vaak de vraag: welk parfum past bij mij? Zin in meer helpt je in het beslissingsproces.

De temperatuur speelt een invloed

Wanneer we een parfum kiezen is het belangrijk om de temperatuur in rekening te nemen. Er zijn geuren die passen bij warme temperaturen, net als er parfums zijn die eerder geschikt zijn voor de frissere dagen. Op de dagen dat het buiten warm is, kies dan eerder een fris en mild parfum die je persoonlijkheid versterkt. Citrusvruchten of muntaroma's zijn nooit een slechte keuze in het mooie lenteweer!

Wanneer het buiten weer wat kouder wordt is het beter om te kiezen voor wat sterkere geuren. Een parfum kiezen met een krachtige geur zoals muskaatnoot en kruidnagel of bloemgeuren zoals lavendel en jasmijn is een uitstekende keuze wanneer het buiten alweer wat frisser is.

Wasverzachters: parfums kiezen

Weten welk parfum kiezen betekent ook dat je bewust bent van de impact die een geur kan hebben. Zo kan je kleding bijvoorbeeld zorgen voor een heerlijke geur als je iemand voorbijloopt. Lenor heeft een ruim aanbod aan verschillende parfums om je kledij na de wasbeurt een aangename geur te geven. Dit zal je zelfvertrouwen en stemming alvast een boost geven.

Zorg dat je Lenor of Lenor Unstoppables gebruikt en geef je kleding de extra zorg die ze vereisen bij elke wasbeurt. Je kleding zal lekker ruiken en je dag zal er stralend uitzien!

Heb jij een favoriet aroma? Laat het ons weten!