Mr. Propre - Produceren we op een milieuverantwoorde manier


Thuis
2/09/2021
We hebben jarenlang hard gewerkt aan een duurzame benadering van ons product, en we zijn trots op het resultaat. Dus waarom zouden we het niet met je delen?

Laten we beginnen met de verpakking: die is verzorgd, aantrekkelijk en, het belangrijkste, grotendeels recycleerbaar. We zijn er ook in geslaagd onze sprayflessen te produceren uit 50% gerecycleerde materialen. Dat is waar we nu staan. Sinds 2020 produceren we steeds meer flessen die gemaakt zijn van 100% gerecycleerd materiaal, te beginnen met al onze gels en ondoorzichtige sprayflessen.

Anderzijds kunnen we je met enige trots melden dat onze productiestrategie sinds mei 2017 de Zero Waste to Landfill-status heeft. Al onze flessen worden gemaakt met 100% hernieuwbare elektriciteit. Bovendien heeft onze productiestrategie de CO2-uitstoot sinds 2010 met 88% verminderd.

Niet slecht, toch? Maar daar laten we het niet bij. We blijven onze grenzen verleggen om het nóg beter te doen, zodat we allemaal kunnen profiteren van een gezondere toekomst.