De voordelen van actieve houtskool als natuurlijk ingrediënt


Welzijn
11/05/2021
Het nieuwe favoriete ingrediënt onder celebs en influencers: actieve houtskool.

Anders dan gewone barbecuekolen is dat een poeder dat ontstaat door natuurlijke bronnen van koolstof, zoals hout en kokosnootschillen, te oververhitten.

In je lichaam: actieve houtskool vind je in tabletten of poedervorm en kan helpen bij een opgeblazen gevoel, nieraandoeningen of om je lichaam een detox te geven.

Op je huid: heel wat reinigende huidverzorgingsproducten bevatten actieve houtskool. Dat verbetert immers de oliebalans van je huid en vermindert mee-eters en acne. Daarnaast pakt het rimpels en huidverkleuringen aan.

Op je tanden: actieve houtskool is een populair bleekmiddel voor je tanden dat je in heel wat whitening tandpasta’s kan vinden. Het verwijdert vlekken en maakt je tanden helderder.

Oral-B 3D White Whitening Therapy Houtskool Grondige Reiniging: Geïnspireerd door de natuur, maakt witter*, versterkt en beschermt het glazuur.

De 3D White Whitening Therapy Intense Reiniging tandpasta combineert Active Mineral Complex-technologie met houtskoolextracten om verkleuringen diep te reinigen.

De Intense Reiniging-formule met houtskoolextracten maakt jouw glimlach mooi wit* en verfrist terwijl jouw glazuur wordt beschermd.

  • Verwijdert oppervlakkige verkleuringen voor een wittere glimlach
  • Tandpasta met houtskoolextracten
  • Intense reiniging
  • Glazuur veilige fluoride tandpasta

En jij, welk natuurlijk ingrediënt is voor jou onmisbaar bij jouw schoonheidsverzorging?

*door het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen.