Blijf actief, fris en vol zelfvertrouwen tijdens je menstruatie


Welzijn
4/10/2018
Zoals het gebruiken van deodorant of lipgloss, behoort het gebruik van een inlegkruisje tot de basis om elke dag opnieuw zorg voor jezelf te dragen. Ze kunnen helpen bij het zich goed, vrouwelijk en fris voelen. Wanneer kan je ze het best gebruiken?

  • Dagelijks: Sommige vrouwen gebruiken inlegkruisjes dagelijks om de vaginale afscheiding of hun urineverlies te beheren. Geparfumeerde inlegkruisjes en inlegkruisjes die special ontworpen zijn om de diverse soorten ondergoed te beschermen, zijn op de markt beschikbaar.
  • Midden van de cyclus: (gedurende de ovulatie): Sommige vrouwen gebruiken ze vooral tijdens het midden van de cyclus om de toenemende vaginale afscheiding op te vangen.
  • Gedurende de menstruatie: Inlegkruisjes hebben hun nuttigheid al bewezen als "back up" bij het dragen van een tampon of als bescherming anticiperend op de komende menstruatie.
  • Na bevalling: Sommige vrouwen gebruiken inlegkruisjes voor het opvangen van de lichte postpartum vloed gedurende een paar weken na de bevalling. De vrouwen die inlegkruisjes effectief hiervoor of voor een gevoelige urineblaas gebruiken, kijken beter uit naar inlegkruisjes met een extra bescherming zodat ze zich steeds vrouwelijk en fris blijven voelen. Om beter te begrijpen wat er met je lichaam gebeurt, lees "Help, de baby is geboren maar de veranderingen in mijn lichaam stoppen niet" en verzamel meer informatie over hoe kleine urineverliezen onder controle houden.

Inlegkruisjes en maandverbanden van het merk Always laten je toe je elke dag opnieuw weer droog, fris en vol vertrouwen te voelen.