Verfris je interieur met het 100% natuurlijke drijfgas van Febreze


Thuis
5/03/2020

Hoe werkt het 100% natuurlijke drijfgas van Febreze?Na een zware dag neerploffen in de zetel en … eens diep ademhalen.
Een stoofpotje serveren, het deksel optillen en … eens diep ademhalen.
Zien hoe de zon opkomt op de helling die je met de fiets beklom en … eens diep ademhalen.

Onze adem heeft ons zoveel te vertellen. De lucht die we inademen, weerspiegelt onze gevoelens. Onze adem is kostbaar.

Febreze begrijpt dat als geen ander. Als een van de meest erkende merken van luchtverfrissers op de markt, hebben we een missie: bij elk gebruik alleen frisse lucht achterlaten, zodat je veilig kan ademhalen.

Net als jij waken wij over de ingrediënten waaruit onze producten bestaan. Daarom werken onze textielverfrissers zonder drijfgas en gebruiken onze luchtverfrissers een 100% natuurlijk drijfgas. Maar wat betekent dat precies?

In het hart van Febreze-Luchtverfrissers

Ten eerste moet je begrijpen hoe onze luchtverfrissers werken om geurtjes te verwijderen en een lichte frisse geur achter te laten. In elke aerosol van Febreze zit vloeistof en een drijfgas.

De vloeistof hoor je als je de aerosol schudt. Die bestaat uit meer dan 90% water en bevat parfums die dat aangename gevoel van frisheid achterlaten, alsook onze unieke technologie die geurtjes neutraliseert. Leer meer over onze ingrediënten.

Het drijfgas is niets meer dan het samengeperste gas dat zich verspreidt wanneer je in een vegende beweging door de lucht spuit en de vloeistof verdampt in een zachte nevel. Hiervoor kozen we voor 100% natuurlijk gas.

Stikstof, een natuurlijke keuze

Sommige aerosolen gebruiken ontvlambare gassen, zoals butaan of propaan. Wij niet. We hebben een betere oplossing gekozen: stikstof. Natuurlijk, niet-ontvlambaar en het vertegenwoordigt al ongeveer 80% van de lucht die we inademen. Bovendien is het makkelijk samendrukbaar in een aerosol. De geknipte kandidaat voor deze klus!

Met zijn 100% natuurlijke drijfmiddel verwijdert Febreze geurtjes en laat het elke dag een zuivere en lichte geur achter.

Febreze. Breathe happy.