Ontspannen in bad gaan


Thuis
25/06/2020
Na een lange drukke dag is er haast niets fijner dan lekker in bad gaan. Met deze tips glijdt de stress zo van je af!

In bad gaan kan dé manier zijn om te ontspannen na een lange dag van achter je kinderen aan zitten. Zo verdwijnen de dagelijkse spanningen langzaam uit je lichaam.

Voorafgaand aan het in bad gaan

Het perfect ontspanningsritueel kan uit allerlei verschillende rustgevende rituelen bestaan. Zorg allereerst voor natuurlijke producten met lekkere geuren en aromatische kaarsen in de badkamer Verban daarnaast alle negatieve gedachten uit je hoofd.

Geuren die het ontspannen in bad gaan bevorderen zijn onder andere lavendel en ylang-ylang. Voor een verkwikkende ervaring kies je voor geuren met gember, cacao, munt en eucalyptus. Wil je volledig opgefrist uit je badkamer komen? Ga dan voor producten met geuren van citrus, lemongrass en meloen.

Stappenplan voor het ontspannen in bad gaan

We vertellen je graag hoe thuis in bad gaan een waar spa-ritueel kan worden.

  • Plaats de kaarsen in de badkamer en steek ze aan. Vul de badkuip met warm water en het product met de geur naar keuze.
  • Ontspan minstens 30 minuten in het bad. Was en scrub jezelf schoon van alle dagelijks onzuiverheden met mineraal zout.
  • Smeer jezelf na het in bad gaan met cirkelende bewegingen in met bodylotion. Kies hierbij voor natuurlijke producten en wederom de verschillende typen geuren. Spray mineraal water op je lichaam om je huid te ontspannen.
  • Tot slot, trek iets schoons, zachts en comfortabels aan dat ook nog eens lekker ruikt en voelt. Gebruik bijvoorbeeld Lenor voor je badjas om zodat luxueuze gevoel vast te houden.

Wat doe jij aan het einde van een drukke dag om te ontspannen?