Maatje meer mode

Maatje meer mode

Ook wie een maatje meer heeft, kan modieus voor de dag komen. Het komt erop aan je troeven uit te spelen en de aandacht af te leiden van je minpuntjes. Wij vertellen je graag hoe!


Mode: ook voor een maatje meer

Hoewel we op de catwalk vooral graatmagere vrouwen zien, is er geen enkele reden waarom een vrouw met rondingen niet ook hippe en leuke outfits zou dragen.

Welke maat is jouw maatje meer?

Omdat sommige vrouwen niet goed in hun vel zitten, hebben ze de neiging hun lichaam te willen verbergen. Daarbij kleden ze zich systematisch in te grote kledij en lijken ze alleen maar zwaarder dan ze werkelijk zijn. De truck is om je maat te kennen en voor je figuur uit te komen. Val ook niet in de omgekeerde valkuil door strak aanspannende kledij te dragen, want ook dit doet je figuur niet zo mooi uitkomen. Tot slot: vergeet niet aan je ondergoed te denken: laat je adviseren door een expert voor de juiste maat en zie hoe dit echt een effect heeft als je voor de spiegel staat.

Wat is jouw lichaamsvorm?

Twee mensen met een maatje meer zijn niet zomaar hetzelfde gebouwd. Wie brede heupen heeft, moet voor andere kledingstukken kiezen dan wie brede schouders heeft. Het appel-versus peertype, zoals dat voor iedereen geldt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vermijd patronen en extreem felle kleuren

Hoewel een druk patroon of een knalgele outfit er geweldig kan uitzien op de kapstok, hebben ze de neiging zelden te flatteren. Zorg ervoor dat je ze kan passen en bekijken voor een grote spiegel, zodat je een goed zicht hebt op het totaalplaatje. Twijfel je, koop het dan niet of breng een vriendin mee voor een tweede opinie.
Wil je absoluut eens iets anders, kies dan voor eenvoudige kleuren die je opfrist met toffe accessoires. Een sjaal, broche of riem kan je outfit meteen een update geven.

Volg je eigen stijl

Vergeet niet dat je je persoonlijkheid wil uitdrukken met je kledij. Er zijn zoveel trends waar je kan bij aansluiten, dat je een keuze moet maken. Als maatje-meer-vrouw doe je er goed aan niet te kiezen voor een trend die draait rond minirokjes, korte topjes, laag uitgesneden broeken en skinny leggings. Maar er is voldoende ander leuks om uit te kiezen, toch? Slim selecteren is de boodschap, zolang jij je maar goed voelt!

Ben je nog op zoek naar je eigen stijl, dan helpen we je hier een eind op weg.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer