10 topcadeaus voor Vaderdag verzameld in één bonnenboekje


Gezin
28/02/2020
Geef eens een boekje met 10 originele belevenissen voor vaderdag. Zo geniet papa extra lang van zijn bijzondere dag.

De beste papa ter wereld verdient het beste cadeau. Zoals dit leuke boekje met Vaderdagbonnen: ze kosten weinig of niets en papa heeft er écht iets aan. Geen parfum of das deze keer! Maar wel een een carwash@home, een spabehandeling of een nachtje kamperen. Succes verzekerd!

Zo maak je het bonnenboekje

  • Print de cadeaubonnen
  • Knip de bonnen uit
  • Bind ze samen
  • Stop het bonnenboekje in een feestelijke envelop
  • Geef het met Vaderdag aan papa

Vaderdagbon 1: Een familiediner

Nodig hem thuis uit voor een chic diner met alles erop en eraan. Wij helpen je alvast graag met inspiratie om de tafel te decoreren! De kinderen zijn ook de ideale kelners én sous-chefs: laat ze dus maar helpen bij het koken en het opdienen van de lekkere gerechten. De afwas en de schoonmaak zijn achteraf zo gebeurd met Dreft en Mr. Proper Ultra Power Allesreiniger Spray.

Vaderdagbon 2: Een avond quality-time zonder scherm

Papa’s brengen na het werk graag tijd door met het gezin. Laat die tv dus eens uit en leg alle smartphones opzij. Gezellig bijpraten, een bordspel spelen of karaoke? Hier vind je nog meer leuke tips voor een geweldige avond vol activiteiten en fun.

Vaderdagbon 3: Een carwash deluxe

Een schone auto? Daar kan geen enkele papa aan weerstaan. Met een lauw sopje, de stofzuiger en deze geniale carwashtips is zijn wagen straks als nieuw. Verstop er als kers op de taart zo’n Febreze Auto Luchtverfrisser in voor een langdurige frisse geur.

Vaderdagbon 4: Hulp in de tuin

Is de tuin onderhouden een van zijn taken? Dan doet het hem vast veel plezier wanneer het hele gezin helpt met het onkruid te wieden, de tuinmeubelen een sopje te geven of door het gras eens af te rijden!

Vaderdagbon 5: Een weekend uitslapen + ontbijt op bed

Hij mag eens lekker in bed blijven liggen met verse broodjes, croissants en zijn favoriete weekendkrant of magazine! Een glas vers sinaasappelsap of een goede koffie staat natuurlijk ook op het menu. Gemorst op het beddengoed? Dat is zo weer schoon met Dash.

Vaderdagbon 6: Een nachtje glamping in eigen tuin

Kamperen onder de sterren kan ook op een doordeweekse dag of in het weekend. Dus: zet een tent op in de tuin, zorg voor zachte slaapzakken en een luchtmatras, zo heeft papa een instant vakantiegevoel!

Vaderdagbon 7: Een datenight met mama

Hij kiest de datum, jij plant een onvergetelijke avond uit! Ga in de cinema die nieuwe kaskraker bekijken. Trakteer hem op een etentje in zijn lievelingsrestaurant. Of regel tickets voor een theaterstuk, een dansshow of een optreden van zijn favoriete band.

Vaderdagbon 8: Een ontspannende spabehandeling

Niet alleen vrouwen houden van wellness. Papa’s ook! Trakteer hem dus samen met de kids op een ontspannende avond. Zet sfeervolle achtergrondmuziek op, geef hem een voetbad, gevolgd door een voetmassage en een pedicure. Wedden dat papa slaapt als een roos en bruisend van energie wakker wordt in de ochtend?

Vaderdagbon 9: Een fotoshoot

Af en toe is het tijd voor een familieportret. Ga op zoek een originele locatie en neem zeker je selfiestick mee! Maak dan een reeks onvergetelijke foto’s met papa in het middelpunt. Laat er een mini-album van maken, print de beste af op groot formaat en geef ze een ereplaats in huis.

Vaderdagbon 10: Een festivaldag met het gezin

In de zomer zijn er heel wat gratis muziekfestivals waar je met het hele gezin naartoe kan. Laat papa kiezen: wereldmuziek, rock of jazz? 5 minuutjes googelen en je ontdekt zó de leukste festivals in je buurt.

En jij, welke plannen heb jij voor Vaderdag?